A GROTTA Művészeti Egyesület székhelye a város Művelődési Házában található.

6640 Csongrád, Szentháromság tér 8.

Felhasználási feltételek

1) A grottaegyesulet.hu website (a továbbiakban: Website) Grotta Művészeti Egyesület hivatalos honlapja.

2) A Website-on elhelyezett tartalmak bármilyen alkotó elemének felhasználása kizárólag a Grotta Művészeti Egyesület előzetes, írásbeli engedélyével történhet. Nem szükséges a Grotta Művészeti Egyesület engedélye a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt) szerinti idézéshez, azonban ezen esetben a forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: grottaegyesulet.hu

Bárminemű felhasználás esetén a felhasználás a cél által indokolt terjedelmet nem haladhatja meg, továbbá a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálhatja.

3) A Website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, sugárzást, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre. A forrást és a szerző nevét az alábbi módon köteles feltüntetni a Felhasználó: grottaegyesulet.hu

4) A Website-on található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek bárminemű közlése tilos.

5) A Website-on található valamennyi logó, védjegy, grafikai elem, design a szerzői jog hatálya alá tartozik, és a Grotta Művészeti Egyesület, illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A szerzői jog jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a Grotta Művészeti Egyesület követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

6) A Website készítője, illetve a Grotta Művészeti Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal a Website tartalmában, programkódjaiban vagy letölthető anyagaiban található esetleges hibákért, illetve az ezekből származó károkért.